Slow response when adding a comment

Posted by  $  Temlakos 2 years, 5 months ago to The Gulch: Bugs
10 comments | Share | Best of... | Flag

Why does the site take up to sixty or one hundred seconds to add a comment, and sometimes fail completely to add a comment?


Add Comment

FORMATTING HELP

All Comments Hide marked as read Mark all as read

  • Posted by freedomforall 2 years, 5 months ago
    Glad (sort of) to hear this isn't just my problem ;^)
    I also sent an email to Scott/webmaster about this problem at about 930am EDT today. It started late yesterday, I think.

    Edit:
    Had no problem posting this comment!! May be fixed! Thanks, Scott!
    Reply | Mark as read | Best of... | Permalink  
  • Posted by  $  minniepuck 2 years, 5 months ago
    This happened to me, too. It took so long that I clicked "add" again, so I accidentally posted a comment twice and had to delete one. I thought it was because I was on mobile.
    Reply | Mark as read | Best of... | Permalink  
  • Posted by  $  WilliamShipley 2 years, 5 months ago
    I'm seeing some real issues starting this morning. I had a long delay in posting a response. I've also followed links on the right and gotten pages with no comments on them.

    That happened here, and when I came directly, I only saw one comment although it was marked as having 5.

    I am using Google Chrome on Vista.
    Reply | Mark as read | Best of... | Permalink  
  • Posted by  $  Your_Name_Goes_Here 2 years, 5 months ago
    Same here... I've attempted to add a comment, and ultimately the browser times-out. From the "Recent Comments" area to the right, it appears that the posts are being registered, but I don't see them on the comment page.
    Reply | Mark as read | Best of... | Permalink  

FORMATTING HELP

  • Comment hidden. Undo